UW TUINONTWERP IN SLECHTS DRIE STAPPEN !

VERKENNEND GESPREK


Bij het ontwerpen van een tuin of border starten we steeds met een verkennend gesprek. Hierbij luisteren we naar uw verwachtingen en wensen. We bekijken samen de huidige tuin en overlopen al enkele ideeën. Na ons gesprek wordt de tuin opgemeten. U ontvangt zo snel mogelijk een gratis offerte. 


ONTWERPPLAN


Tijdens een tweede gesprek bekijken we het ontwerp. Dit ontwerp bevat nog geen concrete beplanting, maar wel de hoofdstructuren en grote lijnen. Het ontwerpplan wordt afgeleverd met een moodboard. We bespreken extra wensen of aanpassingen die gewenst zijn. 

BEPLANTINGSPLAN


U ontvangt een beplantingsplan met, indien nodig, een matenplan. Hierbij ontvangt u een plantenlijst met locatie van de plant in de tuin, de juiste potmaat voor aankoop, de beste plantperiode en vermelding of de plant eventueel eetbaar is. Ook het beplantingsplan wordt afgeleverd met foto's van de gekozen planten. 

ADVIES BIJ AANLEG


EcoRoot komt op bezoek tijdens de aanleg van de tuin. Hierbij kunnen we extra tips geven of helpen met het uitzetten van de planten op de juiste plaats in de tuin.

BEHEERPLAN


Aan de hand van een beheerplan kan u per maand aflezen wat u moet doen in de tuin. Vaak gaat het slechts om kleine taakjes, het grootste snoeiwerk wordt verricht in het voorjaar en in het najaar. Met dit beheerplan kan u meteen aan de slag zonder verder opzoekingswerk te moeten doen. Ideaal dus als je weinig tijd hebt...

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW PROJECT